3D & New Materials

Professionellt evenemang för 3D-utskrift och nya material Upptäck de senaste 3D-idéerna, materialen och industriella innovationerna. På det inspirerande evenemanget 3D & Nya Material kan du se hela utskriftsprocessen från designarbetet till det färdiga produkten och hitta de senaste material-lösningarna för tillverkningsindustrin. Teman inkluderar design, tillverkningstjänster, enhetsleverantörer och teknologier, forskning och utbildning, samt material.

Om det finns intresse från SVEAT:s medlemsföretag att delta kan mer information se eventet webbplats. Om företaget vill delta som utställare, vänligen ange att kontakten har gjorts genom FAME. Om det finns intresse att hålla en presentation finns fortfarande några platser tillgängliga i programmet. I alla ärenden relaterade till detta kontakta Eetu Holstein.

Eetu Holstein
FAME Ecosystem Lead
Dimecc Ltd.
Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Finland
+358 40 840 8660
eetu.holstein@dimecc.com