Additive Intelligence 4.0 och Tech talks

Den fjärde upplagan av konferensen Additive Intelligence 4.0, med tillhörande utställning, kommer att arrangeras parallellt med Underhållsmässan på Svenska Mässan den 12-13 mars 2024. Satsningen är resultatet av ett nära samarbete mellan Applikationscenter för additiv tillverkning hos RISE, Svenska Mässan, The Swedish Arena for AM of Metals, AM4Life, CAM2, samt branschorganisationen Svensk Additiv Tillverkning, SVEAT, med stöd från Produktion2030, Västra Götalandsregionen och Vinnova.

Det är en tvådagarskonferens som tar upp ämnen som omfattar hela värdekedjan inom additiv tillverkning, från design, utveckling av material och produktion till efterbearbetning, kvalitetssäkring och nya affärsmodeller.

Mer information om och anmälan till Additive Intelligence 4.0 >>

I samband med Additive Intelligence 4.0 har du möjlighet att delta i Tech talks, inspirerande teknikföreläsningar på en dedikerad scen. Läs mer, anmäl dig och ta del av programmet för Tech talks >>