2020-01-22

ELMIA 3D flyttad till år 2022

I samarbete med SVEAT arrangerades Elmia 3D för första gången 2018. Det är en mässa som i år var tänkt att gå av stapeln i mitten på maj.

Med anledning av utbrottet av covid-19 (coronaviruset) beslutade regeringen den 11 mars att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Det beslutet gäller tills vidare.

På grund av den rådande situationen har Elmia tillsammans med sina partners tagit beslut att flytta arrangemanget till 2022. Vi hoppas att alla har förståelse för beslutet.

Elmia 3D riktar sig till alla som vill ta del av det senaste inom additiv tillverkning med utställare såsom leverantörer och tillverkare av maskiner, material och produktionsutrustning inom additiv tillverkning för tillverkningsindustrin. Dessutom är Elmia 3D en av 6 parallella mässor under rubriken Elmia produktionsmässor.

Affärer handlar i stor utsträckning om förtroenden, och sådana skapas i det personliga mötet. Under Elmia 3D skapas utrymme för detta direkt på mässgolvet. I takt med en ökad globalisering och en allt hårdare konkurrens är detta viktigare än någonsin. Därför är mässan en betydelsefull plattform för den som vill skapa affärsmöjligheter inom additiv tillverkning. Se deltagandet som en investering.

Mer information finns här.