close
Kommande Event

ELMIA 3D i samarbete med SVEAT

ELMIA_20470_topbild_start_975px

I samarbete med SVEAT arrangerades Elmia 3D för första gången 2018. Det är en mässa som i år går av stapeln 12-15 maj i Jönköping och riktar sig till alla som vill ta del av det senaste inom additiv tillverkning.

Utställare på 3D-mässan är leverantörer och tillverkare av maskiner, material och produktionsutrustning inom additiv tillverkning för tillverkningsindustrin. Dessutom är Elmia 3D en av 6 parallella mässor under rubriken Elmia produktionsmässor, så det finns många anledningar för ett besök.

Affärer handlar i stor utsträckning om förtroenden, och sådana skapas i det personliga mötet. Under Elmia 3D skapas utrymme för detta direkt på mässgolvet. I takt med en ökad globalisering och en allt hårdare konkurrens är detta viktigare än någonsin. Därför är mässan en betydelsefull plattform för den som vill skapa affärsmöjligheter inom additiv tillverkning. Se deltagandet som en investering.

Mer information finns här.