Kunskapsbanken

Studiebesök hos Volvo Cars

SVEAT kallar samtliga medlemmar till årsmöte den 23 maj. I samband med årsmötet genomförs nätverksträff och studiebesök hos Volvo Cars där vi bland annat besöker deras två AM-verksamheter inklusive deras nybyggda AM-hub. Anmäl dig senast 19 maj. Mer information och anmälan >>


2023-04-17

Studiebesök och årsmöte hos Volvo Cars

SVEAT kallar samtliga medlemmar till årsmöte den 23 maj. I samband med årsmötet genomförs studiebesök hos Volvo Cars där vi bland annat besöker deras nybyggda AM-hub. Anmäl dig idag, dock senast 19 maj.

Preliminära hålltider
10.15 Samling, registrering och kaffe hos Volvo Cars i Göteborg
10.30 Studiebesök Volvo Cars
12.30 SVEAT bjuder på lunch till medlemmar
13.30 Årsmöte
14.30 Beräknas årsmötet avslutas

Anmälan
Anmälan görs via formuläret senast 19 maj.
Praktisk information skickar SVEAT:s styrelse några dagar innan till den e-postadress som du angav vid anmälan.

Förslag från medlemmar att ta upp på årsmötet skickar du till ordförande Mi Åberg senast 16 maj.

Hitta hit
Vi ses vid Volvo Cars – PVH Reception
Volvo Jakobs Väg 7, 418 78 Göteborg, Sweden, 418 78, Göteborg. Parkering i parkeringshuset, se vägbeskrivning.
Besöksmottagare är Torbjörn Larsson, Senior Principal Engineer.
Ladda ner vägbeskrivning.
Vägbeskrivning via Google Maps.

Årsmöteshandlingar

Dagordning
Balansrapport 2022
Resultatrapport 2022
Budget 2023

Välkommen!

Produktionsdagen

Premiär för Produktionsdagen – tillsammans för industrins framtid!

Dagskonferensen där svensk tillverkningsindustri står i centrum. Dagen kommer att fyllas med annorlunda och nya infallsvinklar – konkreta superinjektioner av kunskap för dig, oavsett ledande befattning inom tillverkande industri.

Produktionsdagen den 23 maj på Elmia i Jönköping handlar på många sätt om att skapa ny energi. Att få injektioner av kunskap och samtidigt träffa kollegor från andra delar av tillverkningsindustrin för att dela erfarenheter och insikter med varandra. En viktig del med dagen är därför nätverkandet och kunskapsutbytet i pauserna mellan föreläsningarna.

Program och anmälan hittar du på Elmias webbplats om Produktionsdagen >>

Mi Åberg ordförande för SVEAT säger:
Produktionsdagen är ett bra komplement till Elmia Produktionsmässor vartannat år. Att alla sex branscher är samlade gör dagen extra spännande eftersom additiv tillverkning har beröringspunkter inom de övriga fem områdena.

TCT 3Sixty

TCT 3Sixty, den 7-8 juni, är förmodligen Storbritanniens mest inflytelserika event för 3D-utskrift och additiv tillverkning. I juni 2023 kommer marknadsledande teknikleverantörer, serviceföretag och den största kostnadsfria konferensen för additiv tillverkning och 3D-utskrift på planeten samlas för den additiva tillverknings- och 3D-utskriftsindustrin.

Evenemanget sträcker sig bortom att bara höja medvetenheten och användningen av additiv tillverkning och 3D-utskrift. De har utformat ett event som säkerställer att deltagare utvecklar en 360-graders förståelse för potentialen hos dessa fantastiska tekniker för att hjälpa till att öka användningen vid alla stadier av design-, engineering- och tillverkningsprocessen. Läs mer på TCT 3Sixtys webbplats.