2019-04-03

Inspirationsdag hos PostNord 10 april

PostNord bjuder 10 april in till en inspirationsdag om 3D-skrivning och hur leverantörskedjan kan revolutioneras med hjälp av tekniken.

Globalisering och digitalisering är de drivande faktorerna för tillverkningsindustrin idag. Tack vare att omvärlden kommer närmre och de digitala processerna blir allt mer avancerade, så ökar 3D-skrivning och skapar enorma möjligheter för företag att ändra hela sitt förhållningssätt till tillverkning, logistik och lagerhållning.

3D-skrivning kortar ledtiderna från produktion till konsument betydligt, samtidigt som behovet av lagerhållning minskar. Tekniken gör det också möjligt att producera exakt det som behövs – när det behövs. Förra året inledde PostNord och GKN Additive ett samarbete för att göra 3D-skrivning i metall mer tillgängligt i Norden.

Målgrupp

Du som är intresserad av och/eller arbetar med 3D-skrivning, supply chain eller logistik.

Tid och plats

Onsdagen den 10 april 2019 kl. 10.00–15.00. Eventet är en heldag men det går att delta förmiddag, eftermiddag eller hela dagen. Lunch dukas fram kl. 12.15.

Lokal: Arken, PostNord
Adress: Terminalvägen 24, Solna

Anmälan

Anmälan görs här och krävs då antalet platser är begränsat. Det kostar inget att delta, men en no show-avgift debiteras på 1 500 kronor om man inte dyker upp utan att ha meddelat PostNord i förväg. PostNord bjuder på lunch.