close
Kommande Event

3D-Teknik i vården – Behov och möjligheter

VGR Innovationsplattformen

SAVE THE DATE

17 september arrangerar RISE i samarbete med Innovationsplattformen vid Västra Götalandsregionen en dag för behovsägare inom vården och ”externa” aktörer med kompetens, resurser och teknologier som har potential att möta vårdens behov kring 3D-teknik. Det primära syftet är att lyfta vårdens behov och möjligheter kring 3D-teknik, samt skapa nya kontakter och idéer som efter seminariet skall kunna leda till att samverkansprojekt kommer till stånd.

Ta chansen att påverka programinnehållet genom att dela med dig av konkreta behov och möjligheter kring 3D-teknik i vården som du skulle vilja se behandlas under seminariet via denna länk.

Konferensen äger rum på Sahlgrenska Universitetssjukhus, Lagerbladet, Blå stråket 10 (en trappa upp). Deltagande är kostnadsfritt men förhandsanmälan är obligatorisk. Deltagarantal är begränsat till 150 personer.

Registreringsinformation och program kommer inom en snar framtid.